Üniversiteler Arası Tenis Turnuvası SDÜ'de düzenlendi

Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Tenis C Kategorisi Grup Birinciliği Turnuvası’na SDÜ ev sahipliği yaptı. 10 üniversiteden 7 erkek, 3 bayan takımının katıldığı turnuvada bayanlarda Celal Bayar Üniversitesi erkeklerde Akdeniz üniversitesi birinci oldu. Hakemliğini Tenis Federasyonu Baş Hakemi Tufan Tercan’ın yaptığı turnuvada erkeklerde ikinci SDÜ, üçüncü Kırıkkale üniversitesi olurken bayanlarda ikinciliği Uludağ üniversitesi, üçüncülüğü ise Kırıkkale üniversitesi elde etti.

Turnuva ardından düzenlenen ödül törenine SDÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Zümriye Irlayıcı, SDÜ Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nejat İmirzalıoğlu, SDÜ Sağlık Yüksekokulu Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Kılınç, Federasyon temsilcisi ve MAKÜ Beden Eğitimi Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadir Pepe, Mehmet Akif Üniversitesi (MAKÜ) Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yalçıner, SDÜ Spor işleri Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Tahir Kılıç katıldı.